HTML

Ha én ezt a klubban egyszer elmesélem!

Ki fogja ezt elhinni?

Friss topikok

Linkblog

Nevelő bírság vagy sarc?

2011.06.15. 13:14 Mormogi7

Súlyosan meg büntetném a közlekedésben:

1. Az ittas vezetőket, a relatív gyorshajtókat:
Például aki szűk belvárosi utcában és az ehhez hasonló helyeken az országban gyorsan hajt a körülményekhez képest. Persze pontosításra szükség van a jog miatt.
Pl. Bp. VII. Wesselényi, Dohány, Király utca és hozzá hasonló helyszíneken. Ahol könnyedén el lehet csapni autók közül még csak egy lépést is véletlen kilépő szeleburdi gyereket, vagy nagyothalló idős embert.

2. Súlyosan megbüntetném azt a hatósági bírság kiszabó embereket is, (szabálysértési előadókat) akik munkájukkal lejáratják a hatóságot. Tiszteletét rongálják annak, lejáratják azt aránytalan bírságok kiszabásával. A jogkörrel, szabállyal, hatáskörrel, hatalommal visszaélést, csak pénzbeszedést, bevételszerzést sugalnak intézkedésükkel az állampolgárokban:
Indokolatlanul magas bírságot állapítanak meg egyes esetekben!: Pl. Irányjelző elmulasztásakor a csak kanyarodásra szolgáló sávban. Lakott területi korlátozó sebesség alacsony túllépésekor a túllépésre ösztönző környezetben: lakatlan, széles, tágas, beépítetlen, gyalogos mentes terület.
Ha a járműből és vezetőjének adataiból valószínűsíthető vezetőjének nehéz anyagi helyzete. Öreg autó, céges autó így valószínűleg alkalmazotti fizetésből kell bírságot kifizetni majd. stb. A magas büntetés összege életeket, családokat tehet tönkre.

3. A szabálysértési előadók jutalmazásakor előnybe részesíteném a szabálysértő anyagi helyzetét jól felderítőket és így bírságot humánusan vagy jól informálva emelten alkalmazókat. Akik azt is figyelembe véve mégis arányosan büntetve, a törvényt szigorúan, de jól alkalmazzák. Akik intézkedésükkel hatóság és a szabályok tiszteletét, azok betartását, nem a diktatúrára emlékeztető félelmet, kiszolgáltatottság érzetét váltják ki az állampolgárokban.

 

Szólj hozzá!

Címkék: büntetés közlekedés bírság autó vezető gyorshajtás szabálytalan

Gyógyszereladók?

2010.07.18. 18:22 Mormogi7

Mit gondol? Száz gyógyszerből hány van olyan, amit csak rövid ideig kell szedni? Ekkor meggyógyulunk és futunk tovább egészségesen?

Nem ritka az idős tudatlan ember aki húszfélét szed!
Normális dolog ez?

Nem aggasztó, hogy a gyógyszergyártók komolyan beleszólnak az orvosképzésbe?

Azt hallottam, hogy sikeres orvosaink gyógyszer továbbképzésre tengerentúli nyaraló helyekre mennek. Ez rémhír?

Normális dolog, hogy gyakorlott orvos a C vitamin túlzott szedése ellen kampányol? Vesekővel ijesztget?
(A felesleg mivel -vizben oldódó- a vizelettel azonnal távozik!)

Agyamra megy a TV reklám, ami azt sugalja: fejfájás esetén csak bevesz egy tablettát és vidáman futhat tovább!

Itt az ingyenes mellék hatás nélküli tanácsom:

Fejfájás esetén azonnal igyon meg legalább egy fél liter tiszta vizet egyszerre!

Húzza fel a csörgő óráját fél órával későbbre!

Azért, mert különben eszébe sem fog jutni, hogy nemrég még fájt a feje!

Hahó gyógyszereladók!!!:
Az okot kellene kezelni nem a tünetet!

Ha tünetet kezelik csak, akkor szevasztok kollégák! Én is eladó vagyok!
Igaz, nem az emberek élete árán tolom más szekerét mint ti.

Nagyon tisztelem közöttetek azokat (mert vannak) akik tovább tanulnak mert tényleg gyógyítani akarnak! Több ezer éves gyógyító tapasztalatokat is át akarnak venni. Mert komolyan vették orvosi esküjüket! Tényleg gyógyítani akarnak!

Mélységesen megvetem társaikat, akik a beteg élete árán is eladják a kemót és a nem használó vegyi anyagagokat, hogy felfegyék az érte járó júdás jutalmat és segítsenek fosztogatni árával a TB-t is!

Szólj hozzá!

Címkék: gyógyszer gyógyszereladók orvosság orvos orvosok doktor

Szabadságharcos vagy terrorista?

2010.07.18. 17:59 Mormogi7

Sokáig azt gondoltam, hogy vannak aljas emberek a terroristák és dicső, értünk harcoló szabadságharcosok.

Aztán rájöttem azt is kell nézni ki nevezi őket minek!

Vannak akiket népük szabadságharcosnak tiszteli. Az őket befolyás alatt tartók ezeket terroristáknak.

Vannak országok akik barátiak voltak régen. Most már terroristák a harcosaik.

De vannak régen elnyomónak nevezett mai barátaink is!

Nagy a kavarodás bennem. 

Jobban kell figyelni ki mit tesz, hiszen már régi igazság az, hogy a tettek ékesebben beszélnek mint a legszebb szavak! 

Szólj hozzá!

Címkék: terrorista szabadságharcos

Miért sok a szélvihar kár újabban?

2010.06.19. 20:38 Mormogi7

Sokan azt mondják a klíma változás?
Szerintem van benne az is, de nem ez a fő ok.
Hol vannak méteres vagy annál vastagabb fák hazánkban? Ki tehet róla az éghajlat, hogy nincs ? Nem! A fáknak már nincs ideje megnőni! Valaki pénzt lát benne. Ez a fa életébe kerül. Erdő és fa gazdálkodás van. Ami azt jelenti, hogy nem az élete végéig van lábon a fa. De ez a kissebbik baj. A tragédiák mutatják, hol nem gondolnak az emberek a jövőjükre. Az ország keleti felén az erdő tulajdonosok már nem is ültetnek fát, mert úgy sem ők vágják ki. Kivágnak minden fát ami eltüzelhető! Utánna panaszkodnak, hogy leborult a hegyoldal, elmosott mindent a víz. A fák gyökere fogta volna! Elvitte a háztetőt a vihar. A fák lombja fékezte volna a vihart!

Ültessen fát!

Ami fékezte volna a szélvihart betüzelték!
Mikor volt faültetési kampány? Milyen sűrün? Én csak a 60 as 70 es évekre emlékezem. Akkor. Ha volt is erőtlen és kevés volt!

A kivágott fák helyett ülteni kellene most már a sokszorosát és őrizni!

A szélvihart a nagy fák fékeznék! A szennyezett levegőt azok tisztítanák!

Ültessen fát!

Az látom, hogy a városból kimenekült emberek (új vidékiek) legfeljebb tuját és fenyőt ültetnek egyéb fát nem szeretnek. Sok a levele más fának, amit összel takarítani kell.

A gyümölcs kezeléséhez érteni kellene, meg munka. Sok helyen a divat fenyők már rádőlnek a házra, keritésre, utcára. Nem is gondolják, hogy a fenyő gyökér a sziklás talajt szereti, abban tud csak kapaszkodni. Mikor más talajon megnő, egyszer egy vihar után kidől, ha elég nagy már és ösze zúzza a autót és mindent maga körül.

Ültessen fát!

Gondoljon gyermekei jövőjére! A várható agyonszennyezett világra!

Ültessen fát!

Szólj hozzá!

Címkék: vihar vízkár szélvihar faültetés erdő tüzellő

Ez csak másokkal fordulhat elő?

2010.06.16. 11:15 Mormogi7

Az egészségtelen étrendünk miatt elzsírosodó érrendszerünkben, egy vérrög keletkezhet. Ha szerencsénk van, csak valamely végtagunk hajszálere záródik el és a szervezetünk épít egy másikat.
Ha nincs így, és ez az érelzáródás (Stroke)  fejünkben történik, akkor az agy egy területe, ha öt percen túl nem kap oxigént, örökre károsodik! Ez egyes testrészek funkcióinak megszűnéséhez, rossz esetben az érintett halálához vezethet. -((

 A mai modern élelmezés és a rohanó életvitelünk miatt, ez egy nagyon elterjedt betegsége az érrendszerünknek.

A Stroke, ami nem gyógyítható.
Az egészségügy Stroke ügyben a rehabilitációban tesz, tehet komoly lépéseket, kihasználva az emberi test regeneráló képességét. Ebben az esetben az agyban más területek vehetik át a funkciókat.
Ez persze jó esetben olyan, mint amikor a kezeit vesztett ember lábbal megtanul írni. Lehetséges, de nem biztos. Ha kitartásnak köszönhetően megtanulható másképen is, azért soha nem lesz már olyan a működés, mint eredetileg volt. 

Bárki számára sajnos sokkal nagyobb mint az esélye, hogy így járhat, mint azt gondolná! Jó ismerősömnek, amikor megmutatták Stroke utáni a CT felvételét apró fehér foltokként látszottak az érelhalásos események nyomai. Persze volt súlyosan nagy is közte, ami odavitte a vizsgálatra. Azt mondta orvosa: ezek közül lehet, hogy sok, tíz évnél is régebbi.

Általában az érintettek csak a súlyos Stroke eseményt veszik komolyan.

Az észrevétlen Stroke elhalások borsszemnél is kisebbek és ha nem érintenek funkcinális területet (kéz, láb), a beteg csak egy múló rossz közérzetnek veszi. Persze nem marad ez következmény nélkül. Azt veszi észre, és meg is jegyzi néha a környezete: Kezdesz feledékeny lenni! Kezdesz öregedni? Rosszabb eset amikor ez fiatalon történik. Mert meg történhet!

Sajnos vannak nagyobb területeket lezáró, komoly katasztrófát okozó elszabaduló Stroke -t okozó vérrögök is!

Mit tehetünk a Stroke megelőzésért?

Könnyű a válasz és nagyon kevesen teszünk így mégis: Életvitelünk komolyan meghatározza ebben esélyeinket!
Legyen stressz mentes életvitelünk. Vigyázzunk súlyunkra! Vérzsírunkra. Egészségesen táplálkozzunk! Kerüljük az alkoholt!(Mindenki ezzel jön? Lehet, hogy van benne valami?)
Fogyasszunk sok Ozmózissal tisztított, lúgosított ivóvizet, permetezés mentes zöldséget! Kerüljük a savas ételeket.
Ismétlem: Ha kedves az élete, tartsa egészséges szinten testsúlyát!

Az egészséges életmódról rengeteg oldalon oktatnak bennünket a neten.
Vajon mennyit fogadunk meg ebből?

A Stroke csak másokkal fordulhat elő?

Szólj hozzá!

Címkék: stroke agyvérzés érelzáródás szélütés

Kedves Gábor!

2010.06.15. 15:26 Mormogi7

 

Kedves Gábor!
Elkésett nagyon írásom, de még aktuális. Vártam, hátha csak a hirtelen felindulás íratta velem az alábbiakat. De nem. Elvesztettél egy hűséges hallgatót!
Tíz éve legalább mikor tehettem mindig hallgattam a műsorodat. Nagyon jól szórakoztam, köszönöm! De szerintem maradj a szórakoztatásnál! Komoly témában ne járasd le magad hozzá nem értés miatt! Nálam a zebrán közlekedők és azok bíztatását segítő műsorod fárasztott le véglegesen.
Nem tudom értek-e eléggé a közlekedéshez -1969 szeptemberi a jogosítványom-, de a Kresz vizsgám már érvényes 1965-óta. A kb. 3 milló kilométeremből kettőt biztosan itt Budapesten a fővárosban vezettem hívatásosan. Nálunk mint mindenkinek, így nekem is van véleményem a forgalomról. Nálunk a férfiak 90% a megvan győződve arról, hogy ő nagyon jól vezet, csak ez a sok béna feltartja!
Én még köröztem autóval, motorral a Baross téri régi körforgalomban a felüljáró helyén, Nyugati téren, (Marx tér) Nagyvárad téren is volt ilyen, hallgattam Petrest, amikor a Csúcsforgalom című műsorában a  körforgalom balesetveszélyére figyelmeztetett és kampányolt ezek megszüntetése mellett. Fel is számolták a régi tágasabb körforgalmakat . Egy ideig Magyarországon nem volt kör csak csúcsforgalom. Majd kampányolt a ragasztott műanyag zebra csúszás mentessége mellet is, de élőműsorban egy megszólaló egyszerű hallgató azt mondta: ez sajnos csúszik. Lelkes volt mint Te. Ma körfogalom kerül mindenhova. Szűkátmérőjű, kicsi, balesetveszélyes, de építenek mindenhova.  Spórolva a költséggel. Most ez a divat vagy divatosan nem magyarul: trend.
Én is sokszor vagyok türelmetlen ácsorgó gyalogos a zebra előtt. De nem leszek tudatlan öngyilkos jelölt, akinek az életét kell menteni a kórházban.
A műsorotokban azt hallotta a Kreszt és féktávolságot nem ismerő gyalogosok tömege:
Köteles megállni az autós a zebránál, ha gyalogost lát!
Mondani valótok lényege ez volt!
Körülnézést és féktávolságot figyelmen kívül hagyva, vagy nem ismerve, autó elé belépésre a bíztatni embereket? Nem figyelő vagy ittas autós elé belépésre bíztatni? Kórházba vagy temetőbe küldeni a hallgatókat, mert titeket hallgatva, az igazukban bízhatnak?
Nekem van igazam! Mondhatja a zebrára lépő hallgató? Ezt szép sírkővel letakarva a temetőben, hogyan lehet majd élvezni?
Lépjen bátran a zebrára a gyalogos bármikor, neki van igaza? Ezt nem mondtad talán szó szerint, de a mondani valód és a műsorod lényege talán ez volt sajnos.
Emberirtónak tűnő kampányotok kiverte biztosítékot nálam.
Autók elé lépesre bíztatni a Kreszt nem ismerő, autóhoz nem értő embereket a száguldó, akár ittas szabálytalan vezetők  elé, mert gyalogosként nekik van igazuk? Sok ember vesztheti naponta így életét! Lépett már eléd meggondolatlan gyalogos jeges úton, mert fogalma sem volt, hogy megállíthatatlan az autó azon az úton?
Úgy tűnik a  legfontosabb íratlan szabályt nálunk titkolják és nem hangsúlyozzák eleget,  pedig talán a legfontosabb! Rokonaiknak, barátaiknak  is életmentő lehetne, ha nem máskép, hanem így mosnák bele tudatalattijukba:
A zebrán közlekedőknek akkor van elsőbbsége, ha megadják azt nekik!
Különben az életünkbe kerülhet, hiába van igazunk!
A forgalomban szirénázó autók vezetői tudják ezt, mert az életükbe kerülhet:
 Elsőbbséget akkor kapunk, ha megadják!
Ha nem ez az első és legfontosabb, ha zebra ügyben tanítunk, lelki felelősség elvileg a tájékoztatóra is rakódik. Rengeteg jogosítvány nélküli hallgatótok van! Ti csak a járművezetőknek kampányoltok megállásra bíztatva őket?
A gyalogosnak meg azt sulykoljátok, lépjen csak bátran le a zebrára igaza van, majd megáll az autós mert köteles?
A közlekedéshez még:
Ha egyszer ez a város és ország megélné, hogy minden közlekedési szabályt és építési tervet csak akkor engednének életbe lépni, ha legalább egy soktagú 3 millió kilométert igazoltan autót vezetőkből álló bizottság engedélyezte.
Ha egyszer a klubban azt mesélhetném:
Nálunk nem a kevés kilométerrel, de jó kapcsolatokkal, sok papírral és magas beosztással rendelkező úrvezetők hozzák a közlekedési szabályokat, közlekedési utakat hogyan kell megépíteni döntéseket………
1969-ben zöldfülűként kaptam egy akkor már öreg sofőrtől egy egyszerű, de bölcs és magvas tanácsot:
Mindig úgy vezess, hogy neked ne menjenek!
Megfogadtam! Nem jöttek nekem!
Egy régi rádió hallgató aki 45 éve gyakorolja és tanulja a közlekedést!
 

Szólj hozzá!

Címkék: zebra gyalogátkelő gyalogos közlekedés

Daganatok

2010.06.15. 09:46 Mormogi7

Még tanulom ezt a Blogozást. 59 éves vagyok, 15 éve számítógépezem, de pl. fogalmam sincs mi a permalink. Meg sok másról sem. De erölködöm, mert  úgy érzem sok érdekes használható gondolattal ébreszteném fel azt tovább gondolni vágyók figyelmét.

Kár lenne magamban tartani!

Egészségünk értéke csak akkor kezd igazán meredeken emelkedni, ha egy részét már végleg elveszítettük!
Baráti és ismeretségi körömben megdöbbentően sok daganatos beteg van, volt! 59 éves koromra sokukat már sajnos elvesztettem! Bíztató, hogy ismerek sikeres túlélőket is! Végig figyelve ismerőseim sikeres és sikertelen próbálkozásait, szenvedéseit. Leírom saját megfigyeléseimet ez ügyben! Ez miatt, ha egy ember tovább él pár hónappal, évvel, vagy kilábal belőle, már megérte írogatni.
Ha valami a hihetetlen kategóriába tartozónak tűnik Önnek az olvasottakban, akkor arra kérem: ha nem talál kézzel fogható tudományos bizonyítékot az ellenkezőjére, ne utasítsa el, hanem járjon jól utána, de legalább hagyja nyitva a témát, hátha később ebből haszna lesz!
Hogy a szkeptikusokat elgondolkoztassam, kezdem egy nálam is hihetetlensége miatt még feldolgozásra váró, ma még zajló példákkal:
Van baráti körömben egy házaspár akikkel sokat együtt vagyunk. 30 éves ismeretség. A hölgy nővére rákban meghalt. A külföldön élő bátya rákos.
Az első rákos daganat miatti mell műtéte 10 évnél régebben volt. Négy éve egyik veséjét is eltávolították rák miatt. Érdekesség ebben történetben, hogy két gyermeket szült és 60 évig mégsem vették észre, hogy patkóveséje van. Születetten egy oldalon volt a két veséje. Közben porc kopás miatti fájdalmai miatt, egyik lába combnyak csont cserére szorult. Rák miatti kockázat okából, (nem akartak feleslegesen dolgozni) nem műtötték ezzel meg sokáig. Mindig jó alakja volt, nem hízott el soha. Imád a mai napig táncolni. Egy éve már sikeren megműtötték ezzel is. Megint táncol vele. -))
2010 április elején volt kontrol vizsgálatokon a "Kékgolyóban" semmi rákos elváltozást nem találtak szervezetében.
A férjnek prosztata rákja volt. Az orvosok állapota miatt nem javasolták eltávolítását már. Sugárkezelést kapott.
Ez kb.4 éve volt. Egy nyugtalan, örökmozgó ember. Mindent állandóan átalakít, megszerel, megbütyköl, kialakít. Kertes házánál és telkén is. Télen egyfolytában biztosította a telekről a tüzelőt.  Nagy fákat vágott ki egyfolytában, hordta haza és aprította össze magának.
Ön érti ezt?
Anyám 78 éves. Mióta ismeri az időskori alulhidratáltság esetét, erőltetetten több vizet fogyaszt, mint amennyit kíván. Azóta 15 évet letagadhatna. A megfelelő hidratáltságtól kisimultak ráncai. Természetesen van Ozmózis víztisztító készüléke. -))
Apám második felesége 74 éves. 20 évig dolgozott egy helyen. Munkájuk az volt, hogy nagy méretű műanyag szabadtéri eszközöket készítettek úgy, hogy a szintetikus alapanyagot ecsettel felhordták egy sablonra,  zárt helyiségben, némi elszívással.
Ma már nem tud senkit volt munkatársai közül, aki élne. Tarolt közöttük a rák. Pár éve egyszer elvitte Őt a mentő. Rosszul lett. Katasztrófális alulhidratáltság volt az ok. Az idős emberek nem szomjasak. Nem is isznak folyadékot ezért eleget. Szomjúság érző rendszerük a koruk előre haladtával  egyre gyengében jelez.Ez volt a következmény. Ma már erre is vigyáz. Így ma is él, kutya baja! (Imádja a paradicsomot, mindennap fogyasztja)
Egy barátom nemrég szinte sírva jött. A negyvenegy éves lányának rosszindulatú daganatot találtak mellében és a hóna alatt.
Körzeti orvos mellett dolgozik. Vagy másfél év alatt többször is említette főnökének gyanúját erről. Valahogy az átsiklott  a problémán. Most már (elkésve) kierőszakolta a vizsgálatokat. Másfél hónapot várt a műtétre!
Ezalatt elolvasta ezt az oldalt is és a lent leírtak mindegyikére odafigyelt és igyekezett megfelelni. (Hiszen ilyenkor még a szalmaszálba is kapaszkodnánk!)
A Tafedim teához kapta még a következő tanácsot:  Naponta fél liter forró vízben áztasson ki öt filtert, igya meg. A kiáztatott filtert bontsa ki és tartalmát egye meg. (Igen, nem tévedés). Valami gyümölcs joghurttal vagy egyébbel elkeverve, hogy ehető legyen. Műtét után napi két teát igyon.
A műtét előtt egy nappal készítettek érfestéses röntgent a daganatok pontos behatárolása miatt:
A mellében már nem találtak daganatot, így azt már nem is műtötték!
Minap beszéltem azzal az ismerősömmel, akinél elhelyezkedése miatt műthetetlen agydaganatot találtak. kb. 5 éve. Teljesen jól van. Tele van jövőt illető tervekkel. 4 éves az Ozmózis víztisztítója. A párja szintén amatőr szinten foglalkozik természet gyógyászattal. Ő is akár hat egyforma ismeretlen tartalmú pohár ivóvízből ki tudja választani ingájával, hogy  melyik az Ozmózis víz.
Ez is érdekes!
Régi ismerősöm az is, aki mágnesességet keltve tart meg vasalót és egyéb nehéz tárgyat mellkasán, homlokán, gravitációnak ellentmondóan. Ezt át tudja adni nekem és másoknak is. Míg fogta kezem, addig és is képes voltam minden ilyen csodát megtenni amit ő. Ő is csak nagyon régi ismerőseinek, akkor is ritkán lévő ez irányú kedvében mutatja meg mit tud. Egy fillért nem keresett vele soha.
Másik két közelálló is van, aki sikeresen bizonyította ilyen tehetségét előttem. De csak legközelebbi rokonaikat kezelik. Nem gyógyítanak senki mást és beszélni sem szeretnek erről. Teljesen mással keresik napi megélhetésüket. Látszólag érdektelennek tarják ezt a tehetségüket! Kimondottan magamra haragítanám őket, ha megnevezném kilétüket, akár szűk ismeretségi körben is. Kívül állóként nézve  a birtokukban lévő erő nagy kincs. 
Vannak különleges képességgel, vagy ilyen hatalommal bírók, akiket régóta figyelek érdeklődéssel.
Azt tapasztaltam, vannak akik képesek a mai tudomány által megmagyarázhatatlan, de bizonyított pozitív eredményű, gyógyításra, vagy nevezzük "csodákra".

Az a benyomásom kezd kialakulni, - régóta figyelve az ilyen tehetséggel megáldott embereket-, ha valaki birtokába kerül ilyen képességnek és túlzásba viszi az anyagi bevétel szerzést ez ügyben, akkor ahogyan kapta valahonnan ezt a képességét, ugyanúgy el is veszik tőle.
Azt tudom már biztosan, hogy egészség ügyben valami más irányt is komolyabban kellene venni, nem csak a gyógyszer eladást erőltetni! Nyitottabbnak kell lennünk! Akkor is, ha mese kategóriának látszanak néha mai ismereteink szerint a máshol tapasztaltak!
Vigyázat! Nagyon sok szélhámos tevékenykedik a megoldást keresőket kihasználva! Nagyon könnyű pénzt kidobni ezeknél!
Úgy látom rengeteg a jóhiszemű gyógyító is, aki maga is hisz képességében és mégis konkrét tudományosan igazolt eredménye nincs. Nagyon sok a csaló is, aki kihasználja az utolsó szalmaszálba kapaszkodókat.

Ismerek olyat, aki áldozata lett a szélhámosságnak, annak aki visszaél a beteg emberek utolsó szalmaszálba is kapaszkodásával.
Egy tüdőrákos jó ismerős, akinek daganata nem műthető, mert rossz helyen van, olyan kezelést próbált meg, aminek egyik kezelési szintje az volt, hogy különböző színű zoknikat kell felvenni lábaira.
Természetesen az eredmény is ilyen volt. A legnagyobb kár amit tett a szélhámos az, hogy ettől a kezeléstől aztán az összes természetgyógyászra kiterjedő tanulságot vontak le párjával, és többet hallani sem akartak más alternatíváról, csak a gyógyszereladókról. Ez lehet az életébe kerül a betegnek.
A fenti rákos példák betegeit nem kezelték ismerőseim, mint ahogy senki kívül állót sem.! Nem kerültek soha kapcsolatba!
Az első hölgy betegségségei kezdete óta sok pozitív gondolkodásra, optimista belső hitre és öngyógyításra nevelő tanfolyamot elvégzett. A tanultakat alkalmazza és környezetének figyelmét is sűrűn felhívja  tapasztalataira, alkalmazására.
Ami segíthetett még nekik szerintem:
Amiért házukban fekvőhelyük 10 méteren belül volt egy magasfeszültségű transzformátortól: Eladták a házat. Máshol laknak már.
Négy éve párommal és Kovács Magyar András csoportjával Máriacellben voltunk. Lehetővé tette és elmondta ott, hogyan segíthetünk a régi magyar kegyhelyen, olyan rászorulóinknak, kik nem lehettek ott velünk. Én ezt a lehetőséget a házaspár segítésére használtam. Ez bonyolult, összetett tevékenységet kívánt ott és utána, ezt inkább tőle tanulja meg aki szeretné.
Nevelőanyámnál sokszor felmerült a kérdés, nyíltan is rákérdeztek többen: minek köszönhető szerinte, hogy Ő egyedül még él rákban eltávozott munkatársai közül?
Ő egyöntetűen esküszik a paradicsomra! Nagyon szereti a paradicsomot, és minden formában, rengeteget fogyasztja. Szerinte ennek köszönheti életét.
Érdekesség az, hogy ezt a példát már régen elmondtam az előző párnak. Ennek köszönhetően minden szezonban hihetetlen mennyiségű paradicsom levet tesznek el és fogyasztják, amíg van belőle.
Sok éve figyelek daganatos betegség ügyben. Mint mindenki, és is aggódom magam és szeretteim miatt.
A gyógyulást fejben kell elkezdeni!

Először be kell látnunk, hogy eddigi életmódunk ide vezetett egészségileg, ahol vagyunk!
Egészségtelen élet módunk volt és jelenlegi állapotunk annak eredménye is lehet! Nem figyeltünk oda rá és nem is tanultunk eleget az egészséges életmódról. Illetve lehet ez ügyben tudatlanságunk, illetve hanyagságunk következménye a megbetegedés. Éppen ezért tudunk rajta komolyan és gyorsan nagyot változtatni. Ha ez sikerül, már tapasztalni fogjuk az első eredményeket.
(Vigyázzunk! Emberi gyarlóságunk következménye lehet, hogy ekkor az egészséges dolgok odafigyelésén hajlamosak vagyunk lazítani.)
"Mielőtt megszomjaznál, ásd ki a kutat" mondja a közmondás. Úgy gondolom, ne akkor kezdjük keresni a vízcsapot, mikor már ég a ház.
A négyezer éves kínai gyógyászatból nem szégyen átvenni tudást. Európában a sötét középkor boszorkányégetései idején a gyógyító tudás java tűzre került, annak alkalmazóival együtt. Az elmúlt kétszáz évet nézve Európában, én úgy látom (biztos talán  paranoiás vagyok) a gyógyszer eladó polip még a gyógyítás oktatásába is beférkőzött
Hiszem azt, hogy a legtöbb betegség egyik alapja a test elsavasodása, ezért legfontosabb feladatunk testünk lúgosítása, mert az egészségtelen életmód és odafigyelés hiánya testünk pH értékét csökkenthette. Hogy mennyire fontos a szervezet sav-bázis egyensúlyának helyreállítása, azt az is mutatja, hány féle megbetegedésben játszik szerepet  a test elsavasodása.
Ma már a zöld árút termelő földek ki vannak sajnos zsarolva, a túl intenzív mezőgazdaság miatt. A zöldféléknek nincs harmad annyi vitamin tartalmuk, mint száz éve. Sokan nem tartják be a vetés forgót sem! Ez miatt jobban támadnak a rovarok, ezért jobban permeteznek a gazdák.
Megengedték a légpuska tartást. Ez miatt kipusztult a verebek nagy része.
A légfegyver tulajdonosok viszont nem eszik meg trófeájuk helyett a rengeteg kártékony rovart. Ezért még többet kell permetezni minden ehető zöldfélét.. -((
Sérült ma már az Ózon réteg! Ez miatt is tarol a bőrrák! Átengedi a rákkeltő UV sugarakat. A rengeteg hűtőből, légkondicionálóból, sprayból elengedett Freon gáz miatt!
Nem napozom!
 
Csernobil hatása még nem múlt el!
Attól, hogy agyonhallgatják ezt a tényt, a rádióaktív anyagok felezési ideje még mindig száz év felett van! Kérdezzen meg egy állatorvost mennyi rákos kutya van! Mindig kint tartózkodnak! Az enyémnek is daganata van! Lehet elhessegetni gondolatot, nem figyelni, homokba dugni fejünket, a rák majd kipiszkál sajnos sokakat onnan.
Sajnos Húszezer voltos távvezetéket vezettek el 1999-ben házunk előtt. Alvóhelyemtől 10 méterre (légvonalban 20). A szomszéd néni 84 éves, fiatal kora óta itt él. Az utóbbi 5 évben kétszer műtötték rákkal. Ez nem kevés kockázatot jelent nekünk is. Természetesen lehetne ezt a földben is vezetni, csak költségesebb. Úgy látszik mintha a multik hátsó fertályát imádó döntéshozók országában élnénk. Úgy tűnik mintha szerintük inkább az én egészségem, mint egy multi pénztárcája károsodjon. (Vagy van az a pénz amiért megvehetők?)
Léteznek lakásunkban Hartmann zónák és sugárzó vízerek. Ezek vonalában, kereszteződésében tartósan feküdve komoly esélyünk van arra, hogy a rák megjelenjen szervezetünkben.
Ezek létezése szerintem ma már nem kérdés! Inkább az még, hogy ki tudja ma ezeket tényleg jól, hitelesen bemérni.
Három különféle természetgyógyász kezelését veszem igénybe rendszeresen. Akikben én is hiszek. Ezek kezelését hasznosnak gondolom. (Ha csak a placebo hatás van, az is sokat érhet!)
Az a véleményem: nem szabad elzárkózni a természetgyógyászattól. Ezen a területen vannak már nagyon komoly és bíztató eredmények!
Nagyon megéri türelmesen felkutatni a tényleg eredményes természetgyógyászokat!
Sajnos a hatékony természetgyógyász felkutatásának, megtalálásának során bele kell kalkulálni, hogy néhány felesleges és esetleg szélhámos kezelés is útba esik. De nagyon megéri a kutatást. Esetleg az életünk múlhat rajta. Úgy látom az arányt, hogy tíz természetgyógyászból kilenc hatástalan. De az egy hatásos felkutatása, nagyon megéri. Sok kitartást, türelmet kívánok hozzá. Érdemes!
Ha én a gyógyszer eladó lobby érdekelt döntéshozója lennék, úgy intézném, hogy a kóklereknek is legyen természetgyógyász engedélye, így a csalódott emberek visszatértére biztosabban számíthatnák a termékeim eladásához.
Lehet, hogy talán ebben van valami?
Hány hasznosnak tartott gyógyszert tud, aminek nincs beleírva dobozába sok esetleges kockázatos mellékhatása?
Mekkora az aránya a gyógyszereken belül azoknak, amit csak egy rövid ideig kell szedni, azalatt meggyógyul és utána nem kell többet alkalmazni? Nekem úgy tűnik, mintha azok a gyógyszerek uralnák ezt a piacot amit mindig kell szedni. Úgy tűnik nekem mintha csak a tünetet, nem a betegséget kezelnék. Úgy tűnik mintha az lenne az érdek, hogy csak a tüneteket tompítsák. Véglegesen meggyógyult páciens nem jó üzlet.
Abban érdekelt az orvosi és gyógyszer lobby, hogy véglegesen elmúljon betegsége, vagy abban hogy visszajáró fizető rendszeres beteges vendégük legyen valaki?
Azt hallottam: Kínában régen állandóan fizetendő havidíja volt a gazdag emberek háziorvosának! Akik fizetését joga volt szüneteltetni a betegnek, amíg meg nem gyógyították!
Elgondolkoztató!
Mit teszek a megelőzésben és mit tennék a daganatos betegség ellen az eddig megfigyelt saját tapasztalataim szerint?:
Ha megtudnám, hogy rákbeteg vagyok, C vitamint háromezer mg felett fogyasztanák naponta! (A C vitamint nem lehet túladagolni!)
Fogyasztanák búzafüvet, annak levét, búzacsírát.
Mivel a kecsketejben több szérumfehérje van, mint a tehéntejben, ezért nagyobb mennyiségben tartalmaz ellenanyagokat, növekedési faktorokat és antivirális (vírusölő) anyagokat is. Gazdag orotsavban, aminek a rákos megbetegedések elleni védekezésben van jelentősége. Ez az egyik oka, hogy újabban a kecsketejet előszeretettel javasolják a daganatos betegeknek.
Minden vitamin szintjét, ellátottságát szervezetemben fokozottan figyelném.
A legnehezebb tennivaló, de nagyon kerülni kell minden élelmiszerünkben az E adalékot!
Kerülni cigarettát, alkoholt, energia italokat, colát, kábítószereket.
Kerülni kell minden égetett, pörkölt anyagot! Ezek rákkeltőek lehetnek! Akkor is, ha ennek ellent mond a nagy kávé ivási és grillező divat.
Talán hazabeszélésre gondolnak, de szakmai okokból is mélyen beleástam magam a témába:
A szervezetbe környezetünkből, étkezéssel, légzéssel, munkánk miatt bekerülő méreg anyagok megfelelő kiöblítődésének szükségessége miatt, télen is minimum naponta 2 liter teljesen tiszta (Ozmózissal tisztított) ivóvizet érdemes elfogyasztani. Ha lehet, ez Lúgosítóval lúgosítsuk. Hasznosítsuk a mínuszos ORP szint adta erőt.
Táplálékunkat figyeljük lúgosság-savasság szerint.
Lehetőleg lúgos pH val rendelkező dolgokat fogyasszunk! Figyeljük testünk pH értékét! Azt mondják 4.5 pH alatt minden esélye megvan a rák kialakulásának!
Nagyon finom a meggylé. Szerettük. De savas! Nagyon. Hihetetlen kalandunk volt vele: Kedvenc italunk volt régen, míg savassága miatt párommal a kórház ügyeletén kötöttünk ki, megállíthatatlan hányás miatt.
Összefoglalva én mit teszek és tennék a rák elkerüléséért, meggyógyításáért:

Állandóan 9 pH feletti Ozmózissal tisztított és lúgosított ivóvizet fogyasztok!
Nem fogyasztok alkoholt, drogot, kávét, cigarettát, colát, gyorsételeket.
Kerülöm az égetett, pörkölt élelmiszereket. (kávé, nyársonsültek, grillek stb.)
Kerülöm a savas élelmiszereket.
Kerülöm az E adalékos élelmiszereket.
Mindennap fogyasztok paradicsomot és gyümölcsöt.
Ha tudok vásárolni, szívesen fogyasztok kecsketejet.
Sok halat fogyasztok.
Csak saját sütésű teljes kiőrlésű és Tönköly lisztből készült kenyeret fogyasztok. (kerülve ezzel a pékek szépítő adalékait!)
Figyelem testem és élelmiszereim pH értékét. Igyekezem testem 7 pH felett tartani
Figyelek, hogy a napi fogyasztott folyadékom legalább 2 liter igazi tiszta lúgosított ivóvíz legyen.
Igyekezem megtanulni, megismerni alkalmazni a nekem használó tulajdonsággal rendelkező gyógyteákat, természetből származó alapanyagokat, készítményeket.
Most is mindennap fogyasztunk egy csésze Tafedim teát. Csodákra képes!
Ezer mg felett fogyasztok naponta C vitamint!
Vitaminokat szedek rendszeresen, figyelve, szünetet tartva, nehogy túladagoljam.
Heti  három nap szünettel, naponta egy-egy gyűszűnyi Lenmag, Máriatövis, Búzacsíra, Tökmag, Barackmag olajat fogyasztok.
Nagyon meggondolom a gyógyszerszedést és adagját, fajtáját.
Kerülöm a hosszabb napsütést.
Kerülöm(ném) a magasfeszülségű vezetékek közelségét. (Akár 60 méter is lehet a rákkeltő hatókörük)
Kerülöm a negatív gondolkodókat, panaszkodókat.
Nem beszélek betegségemről és negatív dolgokról.
Fontos nekem, és gyakorlom a pozitív gondolkodást.
Sokat mosolygom, keresem a humort és vidámságot.
Optimistán tervezem előre és végzem a jövő feladataimat.
A sikeres természetgyógyászok listáját gyűjtöm.
Kerülöm az elektroszmogot!
Méretem a Hartmann zónákat rendszeresen lakásomban. Így figyelek oda, hogy fekvőhelyem jó helyen legyen.
Elalváskor és ébredéskor meggyőző erővel mondanám magamnak és másoknak is:
Mindennap egyre egészségesebb vagyok!
Mindennap egyre jobban vagyok!
Csak Ozmózissal tisztított és lúgosított, oxigénes ivóvízzel oltom szomjúságom.
(Én is gyarló ember vagyok, és a legtöbben nem tartjuk be pontosan a fentiek minden pontját.
Adunk is esélyt a ráknak ezzel.) 
-((   
Ön dönt! Az Ön élete a döntésein is múlhat!
Talán nem mindenki költhet annyit amire szeretne. Azonban már jelentős javulást hozhatnak a csak odafigyelést igénylő részletek is!
Erősen hiszem azt, aki ezeket pontosan betartja, elkerüli a rákot, vagy meggyógyul belőle!

 

Szólj hozzá!

Címkék: daganat rák tumor

süti beállítások módosítása