HTML

Ha én ezt a klubban egyszer elmesélem!

Ki fogja ezt elhinni?

Friss topikok

Linkblog

Daganatok

2010.06.15. 09:46 Mormogi7

Még tanulom ezt a Blogozást. 59 éves vagyok, 15 éve számítógépezem, de pl. fogalmam sincs mi a permalink. Meg sok másról sem. De erölködöm, mert  úgy érzem sok érdekes használható gondolattal ébreszteném fel azt tovább gondolni vágyók figyelmét.

Kár lenne magamban tartani!

Egészségünk értéke csak akkor kezd igazán meredeken emelkedni, ha egy részét már végleg elveszítettük!
Baráti és ismeretségi körömben megdöbbentően sok daganatos beteg van, volt! 59 éves koromra sokukat már sajnos elvesztettem! Bíztató, hogy ismerek sikeres túlélőket is! Végig figyelve ismerőseim sikeres és sikertelen próbálkozásait, szenvedéseit. Leírom saját megfigyeléseimet ez ügyben! Ez miatt, ha egy ember tovább él pár hónappal, évvel, vagy kilábal belőle, már megérte írogatni.
Ha valami a hihetetlen kategóriába tartozónak tűnik Önnek az olvasottakban, akkor arra kérem: ha nem talál kézzel fogható tudományos bizonyítékot az ellenkezőjére, ne utasítsa el, hanem járjon jól utána, de legalább hagyja nyitva a témát, hátha később ebből haszna lesz!
Hogy a szkeptikusokat elgondolkoztassam, kezdem egy nálam is hihetetlensége miatt még feldolgozásra váró, ma még zajló példákkal:
Van baráti körömben egy házaspár akikkel sokat együtt vagyunk. 30 éves ismeretség. A hölgy nővére rákban meghalt. A külföldön élő bátya rákos.
Az első rákos daganat miatti mell műtéte 10 évnél régebben volt. Négy éve egyik veséjét is eltávolították rák miatt. Érdekesség ebben történetben, hogy két gyermeket szült és 60 évig mégsem vették észre, hogy patkóveséje van. Születetten egy oldalon volt a két veséje. Közben porc kopás miatti fájdalmai miatt, egyik lába combnyak csont cserére szorult. Rák miatti kockázat okából, (nem akartak feleslegesen dolgozni) nem műtötték ezzel meg sokáig. Mindig jó alakja volt, nem hízott el soha. Imád a mai napig táncolni. Egy éve már sikeren megműtötték ezzel is. Megint táncol vele. -))
2010 április elején volt kontrol vizsgálatokon a "Kékgolyóban" semmi rákos elváltozást nem találtak szervezetében.
A férjnek prosztata rákja volt. Az orvosok állapota miatt nem javasolták eltávolítását már. Sugárkezelést kapott.
Ez kb.4 éve volt. Egy nyugtalan, örökmozgó ember. Mindent állandóan átalakít, megszerel, megbütyköl, kialakít. Kertes házánál és telkén is. Télen egyfolytában biztosította a telekről a tüzelőt.  Nagy fákat vágott ki egyfolytában, hordta haza és aprította össze magának.
Ön érti ezt?
Anyám 78 éves. Mióta ismeri az időskori alulhidratáltság esetét, erőltetetten több vizet fogyaszt, mint amennyit kíván. Azóta 15 évet letagadhatna. A megfelelő hidratáltságtól kisimultak ráncai. Természetesen van Ozmózis víztisztító készüléke. -))
Apám második felesége 74 éves. 20 évig dolgozott egy helyen. Munkájuk az volt, hogy nagy méretű műanyag szabadtéri eszközöket készítettek úgy, hogy a szintetikus alapanyagot ecsettel felhordták egy sablonra,  zárt helyiségben, némi elszívással.
Ma már nem tud senkit volt munkatársai közül, aki élne. Tarolt közöttük a rák. Pár éve egyszer elvitte Őt a mentő. Rosszul lett. Katasztrófális alulhidratáltság volt az ok. Az idős emberek nem szomjasak. Nem is isznak folyadékot ezért eleget. Szomjúság érző rendszerük a koruk előre haladtával  egyre gyengében jelez.Ez volt a következmény. Ma már erre is vigyáz. Így ma is él, kutya baja! (Imádja a paradicsomot, mindennap fogyasztja)
Egy barátom nemrég szinte sírva jött. A negyvenegy éves lányának rosszindulatú daganatot találtak mellében és a hóna alatt.
Körzeti orvos mellett dolgozik. Vagy másfél év alatt többször is említette főnökének gyanúját erről. Valahogy az átsiklott  a problémán. Most már (elkésve) kierőszakolta a vizsgálatokat. Másfél hónapot várt a műtétre!
Ezalatt elolvasta ezt az oldalt is és a lent leírtak mindegyikére odafigyelt és igyekezett megfelelni. (Hiszen ilyenkor még a szalmaszálba is kapaszkodnánk!)
A Tafedim teához kapta még a következő tanácsot:  Naponta fél liter forró vízben áztasson ki öt filtert, igya meg. A kiáztatott filtert bontsa ki és tartalmát egye meg. (Igen, nem tévedés). Valami gyümölcs joghurttal vagy egyébbel elkeverve, hogy ehető legyen. Műtét után napi két teát igyon.
A műtét előtt egy nappal készítettek érfestéses röntgent a daganatok pontos behatárolása miatt:
A mellében már nem találtak daganatot, így azt már nem is műtötték!
Minap beszéltem azzal az ismerősömmel, akinél elhelyezkedése miatt műthetetlen agydaganatot találtak. kb. 5 éve. Teljesen jól van. Tele van jövőt illető tervekkel. 4 éves az Ozmózis víztisztítója. A párja szintén amatőr szinten foglalkozik természet gyógyászattal. Ő is akár hat egyforma ismeretlen tartalmú pohár ivóvízből ki tudja választani ingájával, hogy  melyik az Ozmózis víz.
Ez is érdekes!
Régi ismerősöm az is, aki mágnesességet keltve tart meg vasalót és egyéb nehéz tárgyat mellkasán, homlokán, gravitációnak ellentmondóan. Ezt át tudja adni nekem és másoknak is. Míg fogta kezem, addig és is képes voltam minden ilyen csodát megtenni amit ő. Ő is csak nagyon régi ismerőseinek, akkor is ritkán lévő ez irányú kedvében mutatja meg mit tud. Egy fillért nem keresett vele soha.
Másik két közelálló is van, aki sikeresen bizonyította ilyen tehetségét előttem. De csak legközelebbi rokonaikat kezelik. Nem gyógyítanak senki mást és beszélni sem szeretnek erről. Teljesen mással keresik napi megélhetésüket. Látszólag érdektelennek tarják ezt a tehetségüket! Kimondottan magamra haragítanám őket, ha megnevezném kilétüket, akár szűk ismeretségi körben is. Kívül állóként nézve  a birtokukban lévő erő nagy kincs. 
Vannak különleges képességgel, vagy ilyen hatalommal bírók, akiket régóta figyelek érdeklődéssel.
Azt tapasztaltam, vannak akik képesek a mai tudomány által megmagyarázhatatlan, de bizonyított pozitív eredményű, gyógyításra, vagy nevezzük "csodákra".

Az a benyomásom kezd kialakulni, - régóta figyelve az ilyen tehetséggel megáldott embereket-, ha valaki birtokába kerül ilyen képességnek és túlzásba viszi az anyagi bevétel szerzést ez ügyben, akkor ahogyan kapta valahonnan ezt a képességét, ugyanúgy el is veszik tőle.
Azt tudom már biztosan, hogy egészség ügyben valami más irányt is komolyabban kellene venni, nem csak a gyógyszer eladást erőltetni! Nyitottabbnak kell lennünk! Akkor is, ha mese kategóriának látszanak néha mai ismereteink szerint a máshol tapasztaltak!
Vigyázat! Nagyon sok szélhámos tevékenykedik a megoldást keresőket kihasználva! Nagyon könnyű pénzt kidobni ezeknél!
Úgy látom rengeteg a jóhiszemű gyógyító is, aki maga is hisz képességében és mégis konkrét tudományosan igazolt eredménye nincs. Nagyon sok a csaló is, aki kihasználja az utolsó szalmaszálba kapaszkodókat.

Ismerek olyat, aki áldozata lett a szélhámosságnak, annak aki visszaél a beteg emberek utolsó szalmaszálba is kapaszkodásával.
Egy tüdőrákos jó ismerős, akinek daganata nem műthető, mert rossz helyen van, olyan kezelést próbált meg, aminek egyik kezelési szintje az volt, hogy különböző színű zoknikat kell felvenni lábaira.
Természetesen az eredmény is ilyen volt. A legnagyobb kár amit tett a szélhámos az, hogy ettől a kezeléstől aztán az összes természetgyógyászra kiterjedő tanulságot vontak le párjával, és többet hallani sem akartak más alternatíváról, csak a gyógyszereladókról. Ez lehet az életébe kerül a betegnek.
A fenti rákos példák betegeit nem kezelték ismerőseim, mint ahogy senki kívül állót sem.! Nem kerültek soha kapcsolatba!
Az első hölgy betegségségei kezdete óta sok pozitív gondolkodásra, optimista belső hitre és öngyógyításra nevelő tanfolyamot elvégzett. A tanultakat alkalmazza és környezetének figyelmét is sűrűn felhívja  tapasztalataira, alkalmazására.
Ami segíthetett még nekik szerintem:
Amiért házukban fekvőhelyük 10 méteren belül volt egy magasfeszültségű transzformátortól: Eladták a házat. Máshol laknak már.
Négy éve párommal és Kovács Magyar András csoportjával Máriacellben voltunk. Lehetővé tette és elmondta ott, hogyan segíthetünk a régi magyar kegyhelyen, olyan rászorulóinknak, kik nem lehettek ott velünk. Én ezt a lehetőséget a házaspár segítésére használtam. Ez bonyolult, összetett tevékenységet kívánt ott és utána, ezt inkább tőle tanulja meg aki szeretné.
Nevelőanyámnál sokszor felmerült a kérdés, nyíltan is rákérdeztek többen: minek köszönhető szerinte, hogy Ő egyedül még él rákban eltávozott munkatársai közül?
Ő egyöntetűen esküszik a paradicsomra! Nagyon szereti a paradicsomot, és minden formában, rengeteget fogyasztja. Szerinte ennek köszönheti életét.
Érdekesség az, hogy ezt a példát már régen elmondtam az előző párnak. Ennek köszönhetően minden szezonban hihetetlen mennyiségű paradicsom levet tesznek el és fogyasztják, amíg van belőle.
Sok éve figyelek daganatos betegség ügyben. Mint mindenki, és is aggódom magam és szeretteim miatt.
A gyógyulást fejben kell elkezdeni!

Először be kell látnunk, hogy eddigi életmódunk ide vezetett egészségileg, ahol vagyunk!
Egészségtelen élet módunk volt és jelenlegi állapotunk annak eredménye is lehet! Nem figyeltünk oda rá és nem is tanultunk eleget az egészséges életmódról. Illetve lehet ez ügyben tudatlanságunk, illetve hanyagságunk következménye a megbetegedés. Éppen ezért tudunk rajta komolyan és gyorsan nagyot változtatni. Ha ez sikerül, már tapasztalni fogjuk az első eredményeket.
(Vigyázzunk! Emberi gyarlóságunk következménye lehet, hogy ekkor az egészséges dolgok odafigyelésén hajlamosak vagyunk lazítani.)
"Mielőtt megszomjaznál, ásd ki a kutat" mondja a közmondás. Úgy gondolom, ne akkor kezdjük keresni a vízcsapot, mikor már ég a ház.
A négyezer éves kínai gyógyászatból nem szégyen átvenni tudást. Európában a sötét középkor boszorkányégetései idején a gyógyító tudás java tűzre került, annak alkalmazóival együtt. Az elmúlt kétszáz évet nézve Európában, én úgy látom (biztos talán  paranoiás vagyok) a gyógyszer eladó polip még a gyógyítás oktatásába is beférkőzött
Hiszem azt, hogy a legtöbb betegség egyik alapja a test elsavasodása, ezért legfontosabb feladatunk testünk lúgosítása, mert az egészségtelen életmód és odafigyelés hiánya testünk pH értékét csökkenthette. Hogy mennyire fontos a szervezet sav-bázis egyensúlyának helyreállítása, azt az is mutatja, hány féle megbetegedésben játszik szerepet  a test elsavasodása.
Ma már a zöld árút termelő földek ki vannak sajnos zsarolva, a túl intenzív mezőgazdaság miatt. A zöldféléknek nincs harmad annyi vitamin tartalmuk, mint száz éve. Sokan nem tartják be a vetés forgót sem! Ez miatt jobban támadnak a rovarok, ezért jobban permeteznek a gazdák.
Megengedték a légpuska tartást. Ez miatt kipusztult a verebek nagy része.
A légfegyver tulajdonosok viszont nem eszik meg trófeájuk helyett a rengeteg kártékony rovart. Ezért még többet kell permetezni minden ehető zöldfélét.. -((
Sérült ma már az Ózon réteg! Ez miatt is tarol a bőrrák! Átengedi a rákkeltő UV sugarakat. A rengeteg hűtőből, légkondicionálóból, sprayból elengedett Freon gáz miatt!
Nem napozom!
 
Csernobil hatása még nem múlt el!
Attól, hogy agyonhallgatják ezt a tényt, a rádióaktív anyagok felezési ideje még mindig száz év felett van! Kérdezzen meg egy állatorvost mennyi rákos kutya van! Mindig kint tartózkodnak! Az enyémnek is daganata van! Lehet elhessegetni gondolatot, nem figyelni, homokba dugni fejünket, a rák majd kipiszkál sajnos sokakat onnan.
Sajnos Húszezer voltos távvezetéket vezettek el 1999-ben házunk előtt. Alvóhelyemtől 10 méterre (légvonalban 20). A szomszéd néni 84 éves, fiatal kora óta itt él. Az utóbbi 5 évben kétszer műtötték rákkal. Ez nem kevés kockázatot jelent nekünk is. Természetesen lehetne ezt a földben is vezetni, csak költségesebb. Úgy látszik mintha a multik hátsó fertályát imádó döntéshozók országában élnénk. Úgy tűnik mintha szerintük inkább az én egészségem, mint egy multi pénztárcája károsodjon. (Vagy van az a pénz amiért megvehetők?)
Léteznek lakásunkban Hartmann zónák és sugárzó vízerek. Ezek vonalában, kereszteződésében tartósan feküdve komoly esélyünk van arra, hogy a rák megjelenjen szervezetünkben.
Ezek létezése szerintem ma már nem kérdés! Inkább az még, hogy ki tudja ma ezeket tényleg jól, hitelesen bemérni.
Három különféle természetgyógyász kezelését veszem igénybe rendszeresen. Akikben én is hiszek. Ezek kezelését hasznosnak gondolom. (Ha csak a placebo hatás van, az is sokat érhet!)
Az a véleményem: nem szabad elzárkózni a természetgyógyászattól. Ezen a területen vannak már nagyon komoly és bíztató eredmények!
Nagyon megéri türelmesen felkutatni a tényleg eredményes természetgyógyászokat!
Sajnos a hatékony természetgyógyász felkutatásának, megtalálásának során bele kell kalkulálni, hogy néhány felesleges és esetleg szélhámos kezelés is útba esik. De nagyon megéri a kutatást. Esetleg az életünk múlhat rajta. Úgy látom az arányt, hogy tíz természetgyógyászból kilenc hatástalan. De az egy hatásos felkutatása, nagyon megéri. Sok kitartást, türelmet kívánok hozzá. Érdemes!
Ha én a gyógyszer eladó lobby érdekelt döntéshozója lennék, úgy intézném, hogy a kóklereknek is legyen természetgyógyász engedélye, így a csalódott emberek visszatértére biztosabban számíthatnák a termékeim eladásához.
Lehet, hogy talán ebben van valami?
Hány hasznosnak tartott gyógyszert tud, aminek nincs beleírva dobozába sok esetleges kockázatos mellékhatása?
Mekkora az aránya a gyógyszereken belül azoknak, amit csak egy rövid ideig kell szedni, azalatt meggyógyul és utána nem kell többet alkalmazni? Nekem úgy tűnik, mintha azok a gyógyszerek uralnák ezt a piacot amit mindig kell szedni. Úgy tűnik nekem mintha csak a tünetet, nem a betegséget kezelnék. Úgy tűnik mintha az lenne az érdek, hogy csak a tüneteket tompítsák. Véglegesen meggyógyult páciens nem jó üzlet.
Abban érdekelt az orvosi és gyógyszer lobby, hogy véglegesen elmúljon betegsége, vagy abban hogy visszajáró fizető rendszeres beteges vendégük legyen valaki?
Azt hallottam: Kínában régen állandóan fizetendő havidíja volt a gazdag emberek háziorvosának! Akik fizetését joga volt szüneteltetni a betegnek, amíg meg nem gyógyították!
Elgondolkoztató!
Mit teszek a megelőzésben és mit tennék a daganatos betegség ellen az eddig megfigyelt saját tapasztalataim szerint?:
Ha megtudnám, hogy rákbeteg vagyok, C vitamint háromezer mg felett fogyasztanák naponta! (A C vitamint nem lehet túladagolni!)
Fogyasztanák búzafüvet, annak levét, búzacsírát.
Mivel a kecsketejben több szérumfehérje van, mint a tehéntejben, ezért nagyobb mennyiségben tartalmaz ellenanyagokat, növekedési faktorokat és antivirális (vírusölő) anyagokat is. Gazdag orotsavban, aminek a rákos megbetegedések elleni védekezésben van jelentősége. Ez az egyik oka, hogy újabban a kecsketejet előszeretettel javasolják a daganatos betegeknek.
Minden vitamin szintjét, ellátottságát szervezetemben fokozottan figyelném.
A legnehezebb tennivaló, de nagyon kerülni kell minden élelmiszerünkben az E adalékot!
Kerülni cigarettát, alkoholt, energia italokat, colát, kábítószereket.
Kerülni kell minden égetett, pörkölt anyagot! Ezek rákkeltőek lehetnek! Akkor is, ha ennek ellent mond a nagy kávé ivási és grillező divat.
Talán hazabeszélésre gondolnak, de szakmai okokból is mélyen beleástam magam a témába:
A szervezetbe környezetünkből, étkezéssel, légzéssel, munkánk miatt bekerülő méreg anyagok megfelelő kiöblítődésének szükségessége miatt, télen is minimum naponta 2 liter teljesen tiszta (Ozmózissal tisztított) ivóvizet érdemes elfogyasztani. Ha lehet, ez Lúgosítóval lúgosítsuk. Hasznosítsuk a mínuszos ORP szint adta erőt.
Táplálékunkat figyeljük lúgosság-savasság szerint.
Lehetőleg lúgos pH val rendelkező dolgokat fogyasszunk! Figyeljük testünk pH értékét! Azt mondják 4.5 pH alatt minden esélye megvan a rák kialakulásának!
Nagyon finom a meggylé. Szerettük. De savas! Nagyon. Hihetetlen kalandunk volt vele: Kedvenc italunk volt régen, míg savassága miatt párommal a kórház ügyeletén kötöttünk ki, megállíthatatlan hányás miatt.
Összefoglalva én mit teszek és tennék a rák elkerüléséért, meggyógyításáért:

Állandóan 9 pH feletti Ozmózissal tisztított és lúgosított ivóvizet fogyasztok!
Nem fogyasztok alkoholt, drogot, kávét, cigarettát, colát, gyorsételeket.
Kerülöm az égetett, pörkölt élelmiszereket. (kávé, nyársonsültek, grillek stb.)
Kerülöm a savas élelmiszereket.
Kerülöm az E adalékos élelmiszereket.
Mindennap fogyasztok paradicsomot és gyümölcsöt.
Ha tudok vásárolni, szívesen fogyasztok kecsketejet.
Sok halat fogyasztok.
Csak saját sütésű teljes kiőrlésű és Tönköly lisztből készült kenyeret fogyasztok. (kerülve ezzel a pékek szépítő adalékait!)
Figyelem testem és élelmiszereim pH értékét. Igyekezem testem 7 pH felett tartani
Figyelek, hogy a napi fogyasztott folyadékom legalább 2 liter igazi tiszta lúgosított ivóvíz legyen.
Igyekezem megtanulni, megismerni alkalmazni a nekem használó tulajdonsággal rendelkező gyógyteákat, természetből származó alapanyagokat, készítményeket.
Most is mindennap fogyasztunk egy csésze Tafedim teát. Csodákra képes!
Ezer mg felett fogyasztok naponta C vitamint!
Vitaminokat szedek rendszeresen, figyelve, szünetet tartva, nehogy túladagoljam.
Heti  három nap szünettel, naponta egy-egy gyűszűnyi Lenmag, Máriatövis, Búzacsíra, Tökmag, Barackmag olajat fogyasztok.
Nagyon meggondolom a gyógyszerszedést és adagját, fajtáját.
Kerülöm a hosszabb napsütést.
Kerülöm(ném) a magasfeszülségű vezetékek közelségét. (Akár 60 méter is lehet a rákkeltő hatókörük)
Kerülöm a negatív gondolkodókat, panaszkodókat.
Nem beszélek betegségemről és negatív dolgokról.
Fontos nekem, és gyakorlom a pozitív gondolkodást.
Sokat mosolygom, keresem a humort és vidámságot.
Optimistán tervezem előre és végzem a jövő feladataimat.
A sikeres természetgyógyászok listáját gyűjtöm.
Kerülöm az elektroszmogot!
Méretem a Hartmann zónákat rendszeresen lakásomban. Így figyelek oda, hogy fekvőhelyem jó helyen legyen.
Elalváskor és ébredéskor meggyőző erővel mondanám magamnak és másoknak is:
Mindennap egyre egészségesebb vagyok!
Mindennap egyre jobban vagyok!
Csak Ozmózissal tisztított és lúgosított, oxigénes ivóvízzel oltom szomjúságom.
(Én is gyarló ember vagyok, és a legtöbben nem tartjuk be pontosan a fentiek minden pontját.
Adunk is esélyt a ráknak ezzel.) 
-((   
Ön dönt! Az Ön élete a döntésein is múlhat!
Talán nem mindenki költhet annyit amire szeretne. Azonban már jelentős javulást hozhatnak a csak odafigyelést igénylő részletek is!
Erősen hiszem azt, aki ezeket pontosan betartja, elkerüli a rákot, vagy meggyógyul belőle!

 

Szólj hozzá!

Címkék: daganat rák tumor

A bejegyzés trackback címe:

https://mormogi7.blog.hu/api/trackback/id/tr332082846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása